Lilys ungdoms velsignelse 15/4 2023

Lily ungdoms blessing  •  Sermon  •  Submitted   •  Presented
0 ratings
· 7 views
Notes
Transcript

Velsigelse.

Lilys ungdoms velsignelse 15/4 2023: Program og noter:
Velkommen. Kb og bøn.
Begrundelse for hvorfor vi vagte selv at undervise Lily.
- Det var med glæde og forventning om at lære Lily mere om hvem Gud er hjælpe og opmuntre, I livet med Jesus. Vi havde muligheden for at bruge 1,5 time tirsdag morgen sammen os 3, bede sammen og undervise mere personligt til hvor Lily havde spørgsmål og interesse, vi fik også mulighed for at spørge ind til hvordan Lily havde det, tale om skole, fritid, familie, det gode det dårlige. Det er nemlig meget svært at modtage eller del tage i undervisning, hvis noget andet flyder meget.
- Med andre ord, hvordan kunne vi fortælle mere om den fantastiske Gud vi lever for, og hvordan kan det være at der er så meget der er dårligt i verden og gået i stykker, hvis Gud er så god. Ja, godt spørgsmål, svaret synes mange måske er svært og komplext: Den simple version er at Gud skaber verden og det er godt, og Gud skaber mennesker og det er rigtigt godt! Men inden længe har menneskerne gjort oprør mod Gud, i ønsket om selv at være Gud og alt det gode går i stykker, verden, mennesker, ja alt det skabte. Gud i sin nåde sender menneskerne bort, for de ikke for evigt skal leve i brunhed, men hvordan kunne menneskene redes? Ja, Gud siger at der vil komme en frelser, der vil genoprette og skabe nyt, længe ventet men lige til rette tid, kommer Jesus til Jorden, Imanuel Gud der er med os, Hvorfor? Ja, der var ikke rigtigt en anden vej, menneskernes oprør mod Gud og skade og synd vi begår mod hinanden, nogen eller noget måtte gøres. Den eneste der kunne betale prisen var Jesus, Gud selv, Måske kender du Johannes 3: 16, Gud elskede verden. Gud viser os den store kærlighed i at sende Jesus, for at leve, dø for vores skyld og synd, opstå, så vi kan få Jesus retfærdighed. Vi kan forvandlet fra vredens børn, til adopteret børn in i Guds familie. Hvordan? Ved tro på Jesus, de gode nyheder. Men vent, verden er endnu gået i stykker, Jep det er den, men Jesus har lovet at kommen igen, og alt vil blive skabt nyt… Alle knæ vil bøje, og give Jesus ære, nogle i glæde og andre i vrede og oprør mod Gud, mennesker der endnu selv ønsker at være Gud. (Jeg er en bedre Gud…). De gode nyheder er ikke at du kan være din egen Gud, og gøre lige som du vil, og bestemme hvad der er rigtigt og forkert jeg har min sandhed, jeg skaber min egen identitet. Nej du er skabt til at tilbede Gud ikke være Gud. Det er en rigtigt god nyhed du ikke behøver at være Gud, det er rigtigt god nyhed at du ikke selv skal skabe din identitet, det er en rigtigt god nyhed at Gud elskede verden så at alt det skraml du har lavet i dit liv og alt det skrammel synd der er begået mod dig, det kom Jesus for at fjerne, han offererede sig for at du kan gå fri, Gud viser os i Jesus hvem han er… Hvad så hvad skal du gøre? Tro… på Jesus. Lad Hellig Ånden forvandle dit liv. Giv dit liv til Gud, via Jesus, dø til dig selv og få liv i Jesus. Og i glæde fornægte dig selv hver dag, og lytte til hvad Jesus ønsker du skal gøre, et liv i frihed, fra slaveri til synd, og hvad alle andre siger og mener, nu er det bare Jesus du skal følge.
Det var blandt andet det vi gerne vil undervise om. Det var måske ikke så let som jeg måske troede.
Det var nogle rigtigt gode stunder sammen.
Sange 2 Lily Intro til sange.
Jeg vil ikke her fortælle om alt det vi har undervist i, I er velkommen til at høre mere hvis I ønsker så bare spørg os.
- Men det var nogle rigtigt gode stunder, og Jeg er super taknemlig for tiden, Jeg lærte Lily bedre at kende igen. Og vi vandrede sammen gennem forskellige problemer og udfordringer. At Gud er nær, og virker og hjælper, dage hvor vi sad i stilhed og du ikke ville sige noget, oplevede jeg at Gud hjalp os med at sidde sammen til du var klar til at tale og dele det du gerne ville.
- Jeg hader følelser! vi har sammen og med Jesus hjælp få sat flere ord på dine føleser, og vi har fået dig til at forklare og beskrive dem for andre (dine lærer). Det virkede som du virkelig voksede med den opgave, den var ikke let… tåre…
- Det er svært at træffe valg! ja, det er ikke nemt, slet ikke hvis du man ikke rigtigt høre fra Gud hvilken der er man skal tage. Hvis jeg gør det, Ja så kan jeg kan jeg ikke gøre det andet, men jeg vil gerne det hele, ja, det kan vi ikke nogle af os. Gud kan men ikke os, må du og andre se det som frihed at vi kun kan gøre en ting af gangen. Og bede om visdom til at nyde og glæde os over det vi vælger, og at vi vandrer den vej Jesus kalder.
Velsignelse:
Kære Lily,
Jeg elsker dig og er stolt af dig, og er taknemlig for at jeg er din far.
Må Gud velsigne dig med at huske at du er skabt i Guds billede, og derfor altid har værdighed og værdi.
Må Gud velsigne dig med at huske på og vide at du er genskabt i Jesus billede, ved din bekendelse og tro på Jesus. Nu kan du vandre sammen med ham hverdag og ind i evigheden.
Må Gud velsigne dig med at vide at han altid er nær, i gode tider og i svære og hårde tider.
Må Gud velsigne did med at tro på du er skabt til at være dig, ikke andre, derfor være velsignet med ikke at sammenligne dig med andre. Men have frihed til at være den du er skabt til at være.
Må Gud velsigne dig, til at bruge de evner og gaver Gud har givet dig til at velsigne andre.
Må Gud velsigne dig, og udruste dig til de opgaver og udfordringer der ligger forude.
Må Gud velsigne dig, og dagligt fylde dig med sin Hellige Ånd, og give dig kraft og styrke til dagen.
Må Gud velsigne dig med at være salt og lys i verden, med mod og styrke til at leve din tro ud.
Må Gud velsigne dig med venner der elsker og lever for Jesus du kan sammen vandre sammen med.
Må Gud velsigne dig med at opleve at Gud sørger for dig og du ikke mangler noget.
[Og må Gud hvis det er hans vilje at du skal giftes, må så din mand må elske og leve for Jesus og i ærefrygt og kærlighed til Gud elske dig og ære dig, velsigne dig. Må Gud velsigne dig i slægt efter slægt.]
Må Gud velsigne dig med kærlighed til Jesus, og må han vokse dig i troen på ham, og give dig stor glæde i efterfølgelsen af Jesus.
Bøn. – Invitation til at komme og bede for Lily. – sang/ afslutning.
Related Media
See more
Related Sermons
See more