Untitled Sermon

Sermon  •  Submitted
0 ratings
· 5 views
Notes
Transcript
Sermon Tone Analysis
A
D
F
J
S
Emotion
A
C
T
Language
O
C
E
A
E
Social
View more →

Indledning

Dagens tekst: POWERPOINT
Matthew 3:13–17 Danish CLV13 Da kommer Jesus fra Galilæa til Johannes ved Jordan for at blive døbt af ham. 14 Men Johannes ville hindre ham i det og sagde: »Jeg trænger til at blive døbt af dig, og du kommer til mig?« 15 Men Jesus svarede ham: »Lad det nu ske! For således bør vi opfylde al retfærdighed.« Så føjede han ham. 16 Men da Jesus var døbt, steg han straks op fra vandet, og se, himlene åbnede sig over ham, og han så Guds ånd dale ned ligesom en due og komme over sig; 17 og der lød en røst fra himlene: »Det er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag!«
Dette er en vigtig begivenhed, hvilket vi kan se af: POWERPOINT
Matthew 3:15 Danish CLV15 Men Jesus svarede ham: »Lad det nu ske! For således bør vi opfylde al retfærdighed.« Så føjede han ham.
Al retfærdighed hentyder til Jesu opgave med at forsone mennesker med GudDvs. indførslen af den nye pagt.Så Jesu dåb var en vigtig del af detHvad er dåb?Hvad sker der egentlig når vi bliver døbtHvorfor døber nogle kirker børn, mens andre kun døber voksneHvorfor siger nogen at bare du er døbt, så skal du nok blive frelst, mens andre siger at dåben er ligegyldigEr det Gud der gør noget, eller er det os der gør noget i dåbenDet har kirken diskuteret i mange år, uden at blive enigeSå jeg skal ikke komme her og påstå at jeg har fundet den fulde sandhedmen jeg vil gerne dele med jer, hvor jeg er i mine egne overvejelser over hvad dåben egentlig betyder for migHvad siger bibelen egentlig om det?
Related Media
See more
Related Sermons
See more